8.10.2009 г., 16:54 ч.

Товар 

  Поезия » Друга
587 0 3

Давам – като имам.

Раздавам – няма да складирам.

Вземи – тежи, нали?

Носи – няма да хвърлям.

Пази – друго нямам.

Край на промоцията.

© Михаела Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??