Sep 28, 2017, 8:16 PM

Този ден 

  Poetry » Other
708 2 6

Денят изгрява в топли цветове,

подрежда ги в приказно ветрило.

Понася утрото в двете си ръце,

закичва го със билките на Рила.

Денят блести с твоите очи,

усмивката му носи обещания.

Узрява по обяд с житните лъчи,

поднася топла пита с пожелания.

И стъпвам тихо в следобедната мараня,

погалила пчелите по крилата.

На свечеряване помахвам с ръка

на залеза, побягнал към полята.

 

 

© dreamsinrhymes All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??