Feb 17, 2019, 6:56 PM

***Този сън... 

  Poetry
416 1 3

Този сън
аз сама го измислих.
Ще ти бъда трева. 
Ти, с премерена нежност
ще ме разгръщаш. 
Ще останат полегнали
по мене очертанията ти. 
Ще съм утре намачкана. 
Валяло е.
Аз съм плакала ... 
все от щастие. 

От това ли се будиш
с мокри пръсти... 

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??