17.02.2019 г., 18:56 ч.

***Този сън... 

  Поезия
410 1 3

Този сън
аз сама го измислих.
Ще ти бъда трева. 
Ти, с премерена нежност
ще ме разгръщаш. 
Ще останат полегнали
по мене очертанията ти. 
Ще съм утре намачкана. 
Валяло е.
Аз съм плакала ... 
все от щастие. 

От това ли се будиш
с мокри пръсти... 

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??