Доигра ми се на
''лази-лази буба''
със съседката от клуба.
Абе малко дърпа ми се нещо,
но с бутлка водка събрах кураж
за седмият етаж.
Шампанско купих
дори ''пиниокио'' измих.
Ноктите изрязах
пъпките изстисках
а пък тъй си ги обичах.
Качих се горе на етажа
исках гумите да смажа
и на веселото слонче хобота
да покажа.
Звъннах на звънеца с надежда,
отвори се вратата.
Без грим видях я.
Ужас...
под носа и имаше
и трета вѐжда.
/хумористично от Манчев/
© Христо Манчев All rights reserved.