Jun 26, 2008, 7:43 AM

"Трета възраст" 

  Poetry
1625 0 8
Трета възраст

Ще бъда стара,
страшно уморена...
Ще дреме пламъкът
в очите ми...
Ще легне време посивяло
във косите...

Ще моля за местО
във автобуса
(от болките във ставите ще куцам...)
С възмущение ще гледам
как влюбени
без свян
пред хора се целуват...

Ще цъкам със език...
Ще негодувам...

Ще бъда стара,
уморена и мърмореща...
Някому дали ще бъда нужна?!

По статистика ще бъда в
"ТРЕТА ВЪЗРАСТ"...

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??