Mar 8, 2024, 8:09 PM

Трети Март /2024г./ 

  Poetry
107 0 0

Най-Странната в Историята

                                       война

заклетите ни прозападняци

                              изобретиха.

Корекция в тазгодишната

                        празнична дата

тържествено провъзгласиха:

 

За Свободата на нашата Нация,

в Руско-турската /1877-78г./,

                   не руснаци се биха.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??