Mar 3, 2018, 1:21 PM  

Трети март 

  Poetry » Civilian
480 0 1

След жесток гнет и безправие,

които нацията едва търпеше,

след толкоз народно страдание,

в което лишена от прогреса тя беше,

робски вериги разкъса тя,

освободители посрещна с цветя

и след петвековен мрак

на картата появи се пак.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??