Apr 7, 2009, 9:21 AM

Трева 

  Poetry
644 0 0

Зелени пътеки, неравни

тоз път изглеждат,

и клони с обаяние

в покаяние се навеждат.

Слънце блазни тез равнини,

където погледа стига.

Ала пусто е сега,

понеже има само тъмнина.

Така мисли, мое ми сърце,

че грозна би била нощта,

тя, която тъне в нищета!?

Не би било обаче,

понеже красотата вижда само красота!

 

 

© Гергана Данаилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??