"Само жените ли да се тоалират, а ние да ходиме като зверове!"
Й. Радичков, "Две щръклета"
И все по-трудно е за всеки мъж
във днешната реалност друга,
със мускули да смайва неведнъж,
той бъдещата си съпруга.
Защото днес е вече демоде
да удивлява със снага космата!...
На дамите муцунките боде!...
Объркаха се нещо времената...
Като гланциран, недокоснат лист,
го пожелават днес. И епилиран.
Навсякъде избръснат, лъснат, чист,
и ако може, даже и лакиран.
На нрави и природата напук,
настъпва време ( той, пророкът, знае! ) -
на синор Зайко ще оножда вук,
а пък Кумецът , унизен, ще трае!...
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ОТКРОВЕНЦИ!
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВИ НАЧИНАНИЯ!
И, РАЗБИРА СЕ - ВЯРНА МУЗА И МНОГО ПРЕКРАСНИ ТВОРБИ!
© Роберт All rights reserved.