Mar 11, 2011, 3:25 PM

Три четиристишия 

  Poetry » Phylosophy
1455 0 20

***

Къртица е обидата. Околовръст
тя рови сляпо...
Не вдигай ти десницата за мъст -
подай ù лапа.

***
Какво е робството – потиснат дух
във вехта роба.
Дух – пораженец, дух - евнух,
готов за гроба.

***
Твърдят, че времето било пари:
лъжа прочута –
с пари не можеш да платиш дори
една минута.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??