11.03.2011 г., 15:25 ч.

Три четиристишия 

  Поезия » Философска
1456 0 20

***

Къртица е обидата. Околовръст
тя рови сляпо...
Не вдигай ти десницата за мъст -
подай ù лапа.

***
Какво е робството – потиснат дух
във вехта роба.
Дух – пораженец, дух - евнух,
готов за гроба.

***
Твърдят, че времето било пари:
лъжа прочута –
с пари не можеш да платиш дори
една минута.

© Владимир Виденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??