Jun 3, 2009, 12:13 AM

Тринайсет целувки за теб 

  Poetry » Love
2519 0 9

Тринайсет целувки за теб

 

Имам целувки за теб -
тринайсет и все различни...
Една ако те боли,
друга ако си искрен.
Трета за лека нощ,
четвърта е за утеха,
пета -  камбанен звън,
шеста е за душата.
Седма за сладък ден,
осма за порицание...
Девет, за да попаднеш в плен.
Десет - търся твойто мълчание.
Единадесет е за страст
в миговете на цялост.
Дванадесет е мъгла -
виждай ме все такава.
Тринадесетата днес
измислих и си я пазя
Точно тя ще те отнесе
и в сърцето ти
ще ме пази.

 

А защо са тринайсет

само ние си знаем ;-)

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??