Jul 20, 2014, 9:04 PM

Труден за обичане 

  Poetry » Love
872 1 8

Аз съм труден за обичане.
Чувствата ми са кинжали.
Уморен съм от заричане...
никой не е идеален.

Търся в себе си признания.
И се хапя със въпроси.
Къпя огъня в мълчание.
Стрелям с мислени откоси.

Пътник съм във вдъхновения,
но в очите ти намирам
лабиринтите на времето
и не знам къде отивам.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??