May 10, 2008, 8:37 AM

Трудни чувства 

  Poetry » Love
809 0 30

Трудни са чувствата,
  в прашни следи...
И все по-големи
  те могат да бъдат,
ако допускаме някога -
  аз, но и ти -
да превъзмогнем 
  умората с времето.


Камъни, пясъци -
  пречки по пътя ни...
никой не трябва
  и миг да ни спре,
когато изглаждаме
  пътя си, общия,
на нашата Обич -
  безкрайно море.


И бури, и мрак
  нека двама застигат,
но щом ни закриля
  сияйна Звезда,
ще преобърнем
  представата смешна
на хората, другите,
  че "грях е била любовта".

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??