Jan 16, 2007, 12:05 PM

Тръгвам си 

  Poetry
743 0 5

Пристъпвам бавно и полека
сред тъмнината без утеха...
Настояваш днес да си отида...
Поне за кратко, бях щастлива!

Помни, аз винаги ще те обичам!
Завинаги съм твоето момиче!

Дори във тъжен, мрачен ден,
с изстрадала душа, ела при мен!
Аз нежно пак ще те прегърна,
не искам вече да се стъмва...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??