May 13, 2007, 4:38 PM

Тръгваш ли 

  Poetry
687 0 9
                                            Тръгваш ли? Не мога да те спра,
                                            някъде и слънцето залезе,
                                            мога и без тебе, знам това,
                                            някой друг нали ще ме намери.


                                            Някой друг до мене ще се спре,
                                            дните си до моите ще сложи,
                                            устните ми, моите ръце,
                                            него както тебе ще докосват.


                                            И ще върне в мене любовта,
                                            дето с теб от тук ще си отиде.
                                            Тръгваш ли? Не мога да те спра.
                                            Само че защо така те искам...

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??