Feb 21, 2012, 3:24 PM

Тръгваш ли 

  Poetry » Love
1245 1 14

 

Тръгваш ли?

Добре.

Ще те изпратя.

С досадни думи няма да те спирам.

Знам, сълзите ми нищичко не значат,

в кожата си мълчаливо ги прибирам.


Ще те целуна.

Нежно.

Но насила

от устните си ще те отделя.

В очите ми една любов се срива

като строшени цветни стъкълца.

 

Решил си.

Тръгвай.

Поглед не обръщай,

жестоко е да гледаш как се гърча.

Ръка не ми протягай, не придържай,

с нея ми е трудно да се влача.

 

Сега върви, любов.

Върви.

Не се предавай.

Не гледай как подвивам колене.

Не пред теб. Пред Бога коленича

и моля го да те дари с късмет!

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??