Feb 17, 2010, 1:55 PM

Тук 

  Poetry
356 0 0

Тук

 

Тръгнал в безпътица, крачиш нанякъде.

Свел си очите си, тъжно е някак си.

Мислиш за куп нерешени дела.

Но дали те определят твойта съдба?

 

Свил се, умът ти блуждае, не знае кога

всичко заседна, обърка се някъде...

© Мария Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??