Oct 28, 2013, 9:43 AM

Тук* 

  Poetry
449 0 9

Тук*

 

отново нищо ново нямам да ти кажа:

отдавна мразя правилата на играта-

тук думите ни си остават смъ(р)тни

но знаеш ли с каква любов ги чакам

 

а после, въпреки заетостта се моля

макар да нямам някаква голяма новина

да мога с теб отново утре да бърборя

за липсата на слънце, дъжд и топлина

 

наивно е да премълчавам страховете

но нека с нищо ритуала не тревожа

такива са ни ежедневните сюжети

щастлив/а да си… знаеш как и можеш

 

* на онези, които ...  !

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??