Тук*
отново нищо ново нямам да ти кажа:
отдавна мразя правилата на играта-
тук думите ни си остават смъ(р)тни
но знаеш ли с каква любов ги чакам
а после, въпреки заетостта се моля
макар да нямам някаква голяма новина
да мога с теб отново утре да бърборя
за липсата на слънце, дъжд и топлина
наивно е да премълчавам страховете
но нека с нищо ритуала не тревожа
такива са ни ежедневните сюжети
щастлив/а да си… знаеш как и можеш
* на онези, които ... !
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени