May 13, 2008, 4:09 AM

Тук, сега 

  Poetry » Love
727 0 5
Умело пишеш с ноти в мрака,
под пръстите си ваеш светлина...
За миг обгърна ми душата
със струни нежни, непознати...

Усещаш ли във пулса ми кръвта?
Кажи, че търсил си ме досега!
Отправих към звездите аз молба...
И ето, истински си - тук, сега!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??