Mar 26, 2021, 11:20 PM

Твой съм аз 

  Poetry » Love
802 3 0

Защо са толкоз тъжни твоите очи сега?

Нима не чувстваш радост, че за мен си всичко на света.

Недей да страдаш, мило мое, аз до теб съм винаги когато търсиш любовта.

Сърцето ти усещам, сякаш мъчи се от самота.

Но не се страхувай, мило, аз съм тук, твоето сърце да успокоя.

Колкото и тежък твоят ден да е сега, не го мисли, опитай да повярваш в мен и любовта.

 

Тя е силата за теб, която ще те води в мрака.

Тя е тръпката за теб, която ще спаси, душата. Любовта, която аз на теб ще подаря, е именно онази, за която аз живея на света.

И колкото и тъжно да се чувстваш ти сега, помни и не забравяй, че цял живот ще те обичам дори и пред очите на смъртта. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??