Jan 9, 2009, 12:29 AM

Твойто име е Самота 

  Poetry » Love
817 0 1
Идваш при мен всяка нощ,
като някой зъл и нечакан гост!
Отнемаш ми всички мисли и чувства,
за да ме накараш да бъда с теб!

Ох, какво ли е твойтo име,
съдба, изкована от самота!
Аз знам, че твойто име е Самота!
Аз знам, че винаги ще сме заедно!

Ти си като вятъра на моите мечти,
отвяваш всичко по пътя си безспир!
Ти си като океана на моята любов,
удавяш всичко онова, което бе мое!

Ох, какво ли е твойтo име,
съдба, изкована от самота!
Аз знам, че твойто име е Самота!
Аз знам, че винаги ще сме заедно!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Остани. Объркано те обичам.
    Не ме пускай в дома си - тишина ще сервирам.
    Ще се задъхам, преди да потегля.
    Към корените на Самотата.


    Самотата е болезнена.И по-добре да сме разделени...с нея...Поздрав!
Random works
: ??:??