Oct 7, 2009, 12:45 PM

Твоя 

  Poetry » Other
467 0 2

Вървя по стъпките ти,

усещайки вятъра в твойте коси.

Долавям аромата на твоето минало.

Сега чак разбирам, че съм ти сянка.

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??