May 30, 2014, 9:06 PM

Твоята целувка 

  Poetry » Love
700 0 10

Неизследвани устни.

Неизбежен пожар.

Дивото чувство.

Райски нектар.

Океан съвършенство.

Степна кобила.

Надежда. Блаженство.

Пепелищено Било.

Свят непознат.

Чудесата във шепа.

Грешно и Свято.

Писък и Шепот.

Безвъздушно пространство.

Времето спряло.

Секунди от танца.

Преливащо Цяло.

Дъх на ресници.

Сляти тела.

Политнали птици.

Една синева.

Кошутена нежност.

Страстна и Дива.

Първобитно небрежно.

Учудена. Жива.

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??