Apr 23, 2009, 4:29 PM

Твоята красота 

  Poetry » Love
1876 0 5

                                     На любимата ми братовчедка
                                                                      АНИТО!!!

Лицето ти - искрящ рубин красив,
а ти - небесния ми тюркоаз.
Сега, любима, аз съм мълчалив,
копнеейки да чуя нежния ти глас.

Ела тази нощ и прегърни ме,
бъди ти моя скъпоценен камък.
За твоето изгарящо ме име
бих построил и най-великия аз замък!

И в него - в приказния замък
ще посадя аз цветя на нежността.
И в този свят невероятно малък
ще ти изпея песента на любовта!

Ти - красива като утринната роса
по едва сега разцъфналите рози.
Твойта огнена, омайваща коса
пленяваше ме всеки ден- не само този.

И да! Не си лъжа! Реалност си - при мен!
Точно тук, в копнеещото ми сърце
стопляш моя празен и премръзнал ден,
протягайки към мене пламнали ръце!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??