Jan 4, 2008, 11:08 AM

Тя 

  Poetry » Love
665 0 17

Тя идва с утрото и светлината,

когато блеснат първите лъчи

и настанява се в душата ми

със пелена на сънените ми очи.

 

И ми напомня някак упорито,

че си далеч от мен сега,

и че е празно, тъжно, сиво

без теб и аз съм пак сама.

 

Затваря вечер уморените клепачи

и свива се във мене на кълбо,

дори понякога в съня ми плаче -

тя, болката по теб, Любов.

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??