Аз вървя насам-натам.
Отново пак съм сам.
Кога ще стана аз голям,
за да не бъда сам?
И ето, виждам аз жена
на лунна светлина.
Тя е просто тя.
Тя е любовта.
Тя, тя е със зелени очи.
Тя омразата ми разби.
Тя е моето вдъхновение.
Чрез нея открих своето умение.
И когато я погледна, аз виждам светлина.
И когато я докосна, чувствам топлина.
Ще бъдем двама - ха така.
Ще бъдем двама и с нас ще е любовта.
Аз вървя насам-натам.
С нея съм - ахам.
Пораснах вече аз голям
и с нея сам.
И ето, вървим заедно-ооо, да
и така до вечерта.
Тогава се случват чудеса.
Ще бъдем аз и тя.
© Коцето Милушев All rights reserved.