27 апр. 2011 г., 22:37

Тя 

  Поэзия » Любовная
399 0 0

Аз вървя насам-натам.

Отново пак съм сам.

Кога ще стана аз голям,

за да не бъда сам?

 

И ето, виждам аз жена

на лунна светлина.

Тя е просто тя.

Тя е любовта.

 

Тя, тя е със зелени очи.

Тя омразата ми разби.

Тя е моето вдъхновение.

Чрез нея открих своето умение.

 

И когато я погледна, аз виждам светлина.

И когато я докосна, чувствам топлина.

Ще бъдем двама - ха така.

Ще бъдем двама и с нас ще е любовта.

 

Аз вървя насам-натам.

С нея съм - ахам.

Пораснах вече аз голям

и с нея сам.

 

И ето, вървим заедно-ооо, да

и така до вечерта.

Тогава се случват чудеса.

Ще бъдем аз и тя.

© Коцето Милушев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??