Nov 11, 2009, 8:14 PM

Тя 

  Poetry » Love
481 0 0

Ангели се спускат от небето,
в рая ли съм аз, или на небето,
красота, видяна само веднъж,
веднъж и във една любов.

Небесата се отварят,
силата божествена ме понася,
но какво говоря аз,
това не е сила, а нейната прелестна усмивка.

Гледам и не виждам,
тя седи до мен.
Но моите очи са само в нея,
а тя с погледа си топъл ме разтапя...

Готов на всичко с нея аз да бъда,
живота мой за нея аз ще дам.
Със смъртта готов съм да се бия
и да победя заради теб, единствена.

© Ивайло All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??