Mar 8, 2012, 8:01 PM

Тя 

  Poetry » Other
936 0 1

Тя не е оазис
в пустиня,
а извор
в зелена гора.

Тя не е
покорна робиня,
а дерзаеща,
силна жена,

слънце -
светиня,
животворна
пролет е ТЯ  

и уханна,
ревностно пази
всеки свой блян,
и  мечта!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??