Aug 23, 2008, 8:06 AM

Тя 

  Poetry » Love
813 0 7
***

Кажи ми как да те наричам.
Изваях те от своята тъга...
От другите си толкова различна -
във тебе има вярност, доброта...
Създадох те с любов
                                        и те обичам.
Ти носиш най-красивата душа...
Но още нямаш име...
                                        Още
зова те с простичкото - Тя!

© Иван Аргиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??