Nov 12, 2015, 9:27 PM  

Тя не е една от всички блудници 

  Poetry » Phylosophy
590 0 2

Тя не е една от всички блудници
които ще забравите след час.
Тя не скита по безпътните улици, 
всичко иска да вземе от вас. 

Жълтиците, които ще дадете,
са само първият жесток капан,
неин роб напред във вековете, 
това е истинският план.

Душата ù редовно се преражда
родена в храм на похотта.
Пороците са незатихващата жажда, 
играе си с мъжете в нощта.

Ах, как лукава е усмивката ù сутрин 
когато някой в любов ù се кълне,
а тя за друг си мисли вече 
и как от този да се отърве.

Един обаче ù държи сърцето, 
заради него тя на другите мъсти. 
Той е нейната душа от небето, 
всички нейни иконни мечти.

Ако я срещнете, я подминете,
не поглеждайте в нейните очи. 
Поредната ù жертва не бъдете 
и никога не си мислете, че 
нея или някоя е....

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??