Jun 19, 2007, 8:32 PM

Тъга 

  Poetry
535 0 0
Тъжен бе светът без теб,
тъжен бе денят без теб.
Тъжен бе животът мой,
тъжен бе портретът твой.
Тъжни са изминалите дни,
тъжни, мрачни - твоите очи!

© Таня Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??