Вървях в дъжда с приятелка,
сълзите си от нея не скрих.
Тя е моята подкрепа,
в нея човек открих.
Вървях и плачех аз,
сълзите ми падаха с пороя.
Редаех, крещях на глас,
когато рейсът скри се зад завоя.
Осъзнах, че без него е тежко,
че той необходим ми е.
Стана ми много тъжно,
преболя и моето сърце.
© Пролетното момиче All rights reserved.