Feb 13, 2011, 1:14 PM

Тъжна История 

  Poetry » Love
747 0 3

Ей, Боже, смешна му работа!

Чудя се как е възможно!

Четвърт век глупаво влюбена.

И не минава изобщо.

 

Грешно е. Късно е вече.

Още да имам желание.

Още да ми е в мислите.

И да търся внимание.

 

Пуста му тъжна история!

Да е обречен на друга.

А пък аз безумно и глупаво

да го обичам като луда.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??