May 20, 2006, 7:08 AM

Тъжна разходка по плажа  

  Poetry
615 0 1

Тъжна разходка по плажа
При изгрев на тъжна луна
Предлагам понякога

Малък кораб забравя
Да диктува в морето вълни

Тонове пясък
И злато във вятъра
Пепел в косите ми
Все още вървя

Тъжна разходка
Смрачава се

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??