Dec 10, 2016, 11:56 PM

Тъжно е 

  Poetry » Love
668 2 4

Тъжно е, когато не си до мен.

Без теб деня ми не е ден.

Нощите не са като преди.

Твоята липса направо ще ме победи.

Ти беше най-красивото създание в моя живот

и последната ми истинска любов.

Не мога без теб, разбери.

Много те моля, твоята любов ми подари.

Откакто нямам нея, спрях да се смея.

Спрях да се усмихвам

и лека-полека започнах да притихвам.

Тъжно е, защото вече те няма

и това адски много ме ранява.

Писна ми от живота ми проклет.

Нищо няма смисъл без теб.

© Кристиян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??