Feb 12, 2011, 3:09 PM

Тълкуване на сънища 

  Poetry
737 0 1

В три часа

околоплодните води

на пладнето

набъбват -

абортират

заченати в съня

мълчания.

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??