Mar 3, 2018, 8:09 PM

Тъмна нека е нощта 

  Poetry » Love
363 0 0

Безсънна нека бъде тази нощ –
тъмна, страшна и студена...
Самотата нека с гръм и мощ,
обвива моята душа ранена...


Очите нека облени бъдат от сълзѝ,
изплакват мъката с последен вик...
Отивай си и по-добре мрази,
тръгни си и не се обръщай дори за миг...

 

В слепота дано потъна,
да не видя отново лицето ти прекрасно...
Ще ставам и без теб, дори и да се спъна
Утрото ще дойде, дано да бъде ясно...

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??