Nov 8, 2006, 7:57 PM

ТЪМНИНА 

  Poetry
475 0 4
Когато те боли,
искаш да си сам.
Затваряш се в
черупка и чакаш
случка.

Бродиш сред
тъма и измама,
търсиш подслон
и уют, но срещаш
само студ.

Зад облаци
слънцето е скрито
и няма кой радост
и топлина
да ти даде.

Опитваш се да
вярваш в добро
и справедливо,
а всичко е
тъй горчиво.

Трудно е да кажеш:
"Помогни ми!"

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??