8 нояб. 2006 г., 19:57

ТЪМНИНА 

  Поэзия
469 0 4
Когато те боли,
искаш да си сам.
Затваряш се в
черупка и чакаш
случка.

Бродиш сред
тъма и измама,
търсиш подслон
и уют, но срещаш
само студ.

Зад облаци
слънцето е скрито
и няма кой радост
и топлина
да ти даде.

Опитваш се да
вярваш в добро
и справедливо,
а всичко е
тъй горчиво.

Трудно е да кажеш:
"Помогни ми!"

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??