Sep 13, 2015, 5:36 PM

Тържество 

  Poetry » Phylosophy
354 0 0

                                                                        съвършеното

                                                               общество - на любовта

                                                                      ще е тържество

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??