Jun 6, 2012, 9:48 AM

Търпение 

  Poetry » Phylosophy
465 0 0

Всеки трябва да помни, да знае
ще дойде и за него някой ден,
когато друг пред него ще се кае,
в миналото към него бил безличен.
Трябва само лицето си да измие
от маските които всички слагат.
Калта и сълзите си щом изтрие
и човека в него ще е разпознат.
Тогава ще може и да им каже:
Помните ли бях в краката Ви?
Калта по коленете да покаже.
Сега защо ли Ви е ръката ми?
Дали от коня да ме свалите!?  
Защо не искате да се измиете?
Дали ще искате да споделите
калта със други щом изтриете!?
Но няма нужда да се величае.
Не става единствено с пари.
Това трябва всеки да го знае
и с калта може да се твори.

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??