Mar 22, 2008, 8:38 AM

Търсих се... Намерих те... 

  Poetry
848 0 18

Излязох навън

да помилвам луната,

намерих мъгла,

изгубих се в мрака…

Сякаш сама бях

зад завеса -

от объркани чувства излята...

Аз бродех в мъгла…

… в самота…

Единствена бях…

Нямаше никой…

Нямаше нищо…

Не виждах звездите дори,

които до скоро ръководеха пътя ми…

Дочувах нежен стон…

,,Сама ще се справиш’’ -

прошепна  ми ти…

А търся се в себе си…

Търся се…

… изгубена надежда…

… прашен образ на зората…

... скрит писък на душата…

Не ме е страх…

Подсвирквам си…

Танцувам даже…

с призрачните силуети на тъгата…

Не ме е страх…

… дори в мъглата…

А падах вече толкоз пъти…

и губех се…

намирайки  се в тебе…

Изгубих се в очите ти…

или едва тогава се намерих…

Намерих се в душата…

която носеше онази нощ…

когато търсих се в мъглата…

Търсих се…

Намерих те…

 

21.03.2008

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??