Jan 15, 2011, 9:22 PM

У дома 

  Poetry » Love
810 0 5

            У дома

 

Прегръщам нежно раменете,

дъхът ти гали моя врат.

Притихнали, лежите двете,

а двама сме в удобния креват.

 

Навън  бушуват ветровете

и блъскат се в дебелите стъкла.

А тук до мен, до мен сте двете.

Прегръщам ви... с една ръка.

 

Разнежени и сгорещени

от чаша вино, много страст

с тела приятно отмалели

завинаги във нейна власт.

 

А тя лежи, не мърда.

Свита - мъничко кълбо.

Добре разбира и не ритка,

детенце мило и добро.

 

Понякога краче протяга,

това се  вижда - ей го на.

Коремчето на мама тя разтяга,

а може и да маха със ръка.

 

Обичаме те, неродена дъще!

С любов заченахме те - беше май.

За теб приготвили сме тази къща

и молиме се - Боже, здраве дай!

 

Прегръщам нежно раменете,

дъхът им гали моя врат.

Обичам ви! Целувам ви - и двете.

И трима сме във малкия ни свят!

 

15.01.2011 год.

гр. Бургас

 

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много,много красиви думи, за твоите най-мили същества. Възхитена съм! Ех, ако бяха всички мъже като теб. Много е приятно да се четат твоите творби. Много семейно щастие.
  • Прекрасно чувство!
    И аз се развълнувах.
    Поздравления!
  • !Марине, честита ти Надежда! Здрава и щастлива да расте!
  • Поема за щастието!Да бъде винаги във Вашия дом!
  • Поздравления от мен.
Random works
: ??:??