Aug 20, 2005, 12:07 PM

Убих те с любов 

  Poetry
917 0 1
Отдавна за мен не съществуваш вече ти.
Убих те от любовта си сляпа и наивна.
Погребвайки гледах право в твоите очи:
"Дали била съм някога щастлива"?
На колене пред твоя гроб самотен
аз давех спомените си в ноща.
Болеше ме!Крещях и молих се жестоко,
а ти все така потъваше в прахта.
Не виждаше,че съм се предала и,че страдам,
не виждаше,че много ме боли.
За теб душата,цялата раздавам,
вземи я,но само се върни.
 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • При такива думи - е грехота ако не се върне ...
    Стиха боли.
Random works
: ??:??