Убий ме с любовта си
Убий ме с любовта си,
в сърцето ми си ти!
И в нощите красиви
за мене си мисли!
Убий ме с любовта си,
но няма те при мен…
Убий ме с любовта си,
душата ми е в плен!
Сърцето ми ще страда,
защото липсваш ти.
Сърцето ми ще страда,
съвсем ще се стопи.
Убий ме с любовта си,
но само с мен бъди!
Далечни и красиви
са идващите дни…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.