15.03.2024 г., 10:58 ч.

Убий ме с любовта си 

  Поезия » Любовна
87 1 0

     

Убий ме с любовта си

 

Убий ме с любовта си,

в сърцето ми си ти!

И в нощите красиви

за мене си мисли!

 

Убий ме с любовта си,

но няма те при мен…

Убий ме с любовта си,

душата ми е в плен!

 

Сърцето ми ще страда,

защото липсваш ти.

Сърцето ми ще страда,

съвсем ще се стопи.

 

Убий ме с любовта си,

но само с мен бъди!

Далечни и красиви

са идващите дни…

   Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??